Traybake met röstirondjes, salami, tomaat en aioli
15 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de röstirondjes op de bakplaat.
- Snijd de uien in partjes van 2 cm. Snijd de tomaten in kwarten en halveer nogmaals. Snijd de salami in halve plakjes van 1 cm dik. Verdeel de ui, tomaat en salami over de bakplaat.
- Bak de röstirondjes met de salami en groenten in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Hak intussen de peterselie grof.
- Spuit of schep dotten aioli op de traybake en bestrooi met de peterselie.
- Een handvol ingrediënten en een bakplaat, meer heb je voor deze favoriet van iedereen niet nodig. Aioli geeft een pittige finishing touch.
- Tip: Liever zonder vlees? Vervang de salami door 250 gram kikkererwten uit blik.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 850 kcal
- 62 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 50 g koolhydraten
- 19 g eiwit
- 8 g vezels
- 3,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen