U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Traybake met röstirondjes, salami, tomaat en aioli

15 min bereidingstijd
20-25 min in de oven

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Rösti Rondjes Naturel (750 g)
  • 3 uien
  • 500 g trostomaten
  • 250 g salami (hele worst)
  • 4 takjes (platte) peterselie
  • 100 g aioli
  • Bakplaat met bakpapier

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de röstirondjes op de bakplaat.
  • Snijd de uien in partjes van 2 cm. Snijd de tomaten in kwarten en halveer nogmaals. Snijd de salami in halve plakjes van 1 cm dik. Verdeel de ui, tomaat en salami over de bakplaat.
  • Bak de röstirondjes met de salami en groenten in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Hak intussen de peterselie grof.
  • Spuit of schep dotten aioli op de traybake en bestrooi met de peterselie.
  • Een handvol ingrediënten en een bakplaat, meer heb je voor deze favoriet van iedereen niet nodig. Aioli geeft een pittige finishing touch.
  • Tip: Liever zonder vlees? Vervang de salami door 250 gram kikkererwten uit blik.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 850 kcal
  • 62 g vet waarvan 14 g verzadigd
  • 50 g koolhydraten
  • 19 g eiwit
  • 8 g vezels
  • 3,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen